top of page

бесплатно на Apple Store нови врвни игри во 2021 година

бесплатно на Apple Store нови врвни игри во 2021 година

бесплатно на Apple Store нови врвни игри во 2021 година

mazematize,maze,game,apple store,ios,free,action,iq,brain,mind,3d,runner,mental,anxiety,top,best,2021,puzzle,rage,retro,arcade,pacman like,totm,ios games,free maze games,free ios games,free 2021 games,racing,adventure,indie,popular ios games,popular,mazematize,best ios games
google-play-badge.png

Google Play and the Google Play logo are trademarks of Google LLC.

Мазематизирај

3Д! Уживајте во смеа, натпревар и бес! Победете ги темпираните лавиринти на господарот лавиринт, ефектите за формирање лавиринт и постојано менуваните мапи пред да се распаднат! Заработете награди!

Потопете и однесете го вашиот ум во 3Д визуелни содржини, живописни слики и брилијантна музика и звук додека ја користите вашата брза духовитост за да ги решите забавните лавиринти што постојано се менуваат со диви ефекти. Одлично е да играте и да гледате како некој пријател пропаѓа или успева! Најдобри игри со лавиринт во акција во 2021 година. Ова е бесплатна игра достапна на продавницата за јаболка. Следете ја врската со продавницата за јаболка погоре за да преземете бесплатно.

Концепт за брза игра: Бегајте од лавиринтите на димензионалните темпирани господари на лавиринтот. Решајте ги патеките за ликвидација, избегнувајте стапици и соберете клучеви пред да се распадне лавиринтот. Секое ниво на лавиринт се зголемува во тешкотии и се менува секој пат кога играте! Фатете ја енергијата на господарот од лавиринтот со собирање: монети за да станете супер топче, камења за да заработите награди и златни клучеви за отклучување соби со бонуси. Внимавајте на топчиња и држела што можат да ви го спасат животот. Победете ги нивоата на господарот во лавиринтот за да освоите трофеј полн со монети од мазематизација! Уживајте во 5 режими на игра: нивоа, аркада, копчиња, лесно и креирајте. Генерално, одлична забавна ретро аркадна стилска брза акција лавиринтска игра што ќе го предизвика вашиот ум додека се обидувате да избегате.

Комплетна Опис на играта: Користете го вашиот интелект за да го пронајдете вашиот излез од димензионалните лавиринти на лавиринтите со решавање патеки за ликвидација, бегство од стапици и собирање клучеви пред да бидете уништени. Изберете го вашиот предизвик од 5-те опции за режим на игра во главното мени: нивоа, аркада, креирање, копчиња и лесно.

bottom of page